Terug naar Projecten

Circulaire vervanging CCTV-installatie PM-sluis te Lemmer

LoBoCOM heeft op verzoek van Rijkswaterstaat onderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden van hergebruik van geleverd en geïnstalleerde onderdelen van een gecanceld project. Hieruit bleek dat de camera’s en masten, opname servers, monitoren en de aanwezige glasvezel van dit project in goede staat waren en dus prima ingezet konden worden voor de upgrade van het videosysteem van de Prinses Margrietsluis. 

In combinatie met een nieuw Video Management Systeem van Sense, Dell server en client en geavanceerde Cisco managed glasvezelswitches is een gedegen CCTV-systeem uitgedacht. Na maanden van voorbereiding wordt deze week de laatste hand gelegd aan de installatie en inbedrijfstelling in samenwerking met Swarco.

Met trots presenteren we ook de 1e inzet van onze service bus. 
Deze is volledig ingericht voor installatie werkzaamheden en i.c.m. de achtergrond van o.a. Johnny en Reint vanuit de installatie branche spelen wij in op verzoeken vanuit onze opdrachtgevers naar ondersteuning bij de installatie werkzaamheden.

Op deze manier wordt de kennis en expertise van LoBoCOM steeds breder ingezet. Met ons team zijn we in staat om het gehele traject van ontwerp naar installatie en van inbedrijfstelling tot instandhouding uit te voeren voor betrouwbare video-, communicatie- en netwerkinstallaties in de infra.