Video

De observatie en beveiligingsindustrie verandert snel door de komst van nieuwe ontwikkelingen, de mogelijkheden van nieuwe technologieën, beter onderlegde eindgebruikers en toenemende concurrentie. Met de komst van megapixelcamera’s voorzien van steeds hogere resolutie wordt het inzetten van intelligente videobeheersoftware, het optimaal inrichten van het netwerk en het presenteren en logging van de beelden steeds complexer.

Ieder project is uniek door zijn specifieke eigenschappen. Door goed te luisteren en door te vragen, leveren wij doeltreffende videosystemen die naadloos aansluiten bij de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Wij ontwerpen, leveren en onderhouden onze videosystemen op locaties door heel Nederland, meer weten over:

Projecten  Onze aanpak  Beheer & ServiceAltijd en overal zicht en grip

Onze IP-Video beheeroplossingen bieden grote en kleine organisaties de mogelijkheid om een bewakingssysteem te implementeren dat aansluit bij hun unieke behoeften op het gebied van videobeveiliging. Ons VMS is merk onafhankelijk en biedt ondersteuning voor een scala aan toonaangevende camera's, encoders en CCTV-apparaten. Vanzelfsprekend zijn de systemen uitstekend schaalbaar zodat er kan worden ingespeeld op de veranderende vereisten van uw beveiligingsomgeving zodat u altijd en overal zicht en grip heeft.

 

Video Management

Genetec is de IP-videobeheersoftware die al jaren de standaard voor videobewakingssystemen bepaald. Het systeem is uitstekend schaalbaar, is uiterst betrouwbaar en biedt geavanceerde ondersteuning voor een breed scala aan toonaangevende camera’s, encoders en apparatuur voor camerabewaking. Dankzij meervoudige mechanismen voor failover, redundantie en onderhoud is Genetec het VMS voor onze markt.

Netwerk

Het is van essentieel belang dat de gekozen video-oplossingen en uw huidige IT-infrastructuur op elkaar afgestemd te zijn. Wij zetten onze videokennis en netwerkervaring in om organisaties te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.  U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en onderhouden van doeltreffende netwerkoplossingen.

3D Cameraplan en LOR

Goede realisatie van observatie en beveiliging met camera’s vraagt een specifieke aanpak. Met een goed cameraplan wordt inzicht verschaft in het te verkrijgen beeld, het zichtbereik, de benodigde materialen en de te verwachtte kosten voor het camerasysteem.

Het cameraplan bestaat uit situatietekening (plattegrond) met daarop de cameraposities en de zichtposities en een onderbouwing van de types camera’s, types  objectief en behuizing met vermelding van de beeldkwaliteit. Hieruit volgt tevens een advisering omtrent de eisen aan het netwerk waarop de camera’s aangesloten worden en het beeldoverzicht in een toezichtruimte. Een cameraplan wordt gebruikt om vooraf inzicht te verschaffen inzake te verwachten kosten voor levering van het camerasysteem, masten en de installatiewerkzaamheden.

Locatie Onderzoek Rapportage, kortweg de LOR genoemd, wordt op locatie uitgevoerd en heeft als doel om de voorgeschreven keuzes vanuit het cameraplan in de praktijk te toetsen. Zaken als exacte plaatsbepaling van de camera, resultaten van de voorgeschreven camera’s, objectieven, de kijkhoek, hoogte cameramasten, etc. worden op locatie in kaart gebracht, vastgelegd in een rapportage en bij afwijkingen volgt een advies/verbeter voorstel.

Camera’s en toebehoren

LoBoCOM is totaalleverancier op gebied Video. Onze camera’s en accessoires behoren tot het hogere segment en staan garant voor topkwaliteit, hoge beschikbaarheid en lange levensduur. Wij zijn leverancier van alle gerenommeerde merken en leveren alle soorten digitale camera’s, objectieven, behuizingen, servers en netwerkapparatuur en de bediening van deze systemen.

Logging

Logging is een onmisbaar onderdeel van de missie-kritische infrastructuur. Onze Storavox Voicelogger systemen staan inmiddels op vele locaties in Nederland en zijn speciaal doorontwikkeld voor logging van de audio, video en event. Op deze wijze wordt 24/7 synchroon alle data gelogd. Hierdoor is het snel en makkelijk terugvinden van opnames, het terugluisteren van laatste gesprekken of complete incidentreconstructie zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig.

De Storavox Voicelogging systemen hebben zeer uitgebreide beveiligingsmaatregelen, waaronder encryptie, fingerprinting en audit trails en garanderen dat opnames niet gemanipuleerd of onterecht verwijderd kunnen worden.