Onze aanpak

LoBoCOM B.V. is communicatie- en videospecialist in de wereld van bedrijfskritische communicatie systemen. Ons team bestaat uit zeer ervaren project- en service specialisten in de specifieke markt van bruggen en sluizen.

Met ruim 15 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk betrouwbare oplossingen zijn voor onze opdrachtgevers. Service- en oplossingsgericht denken zit in ons DNA, we communiceren helder en maken duidelijke afspraken.

Opdrachtgevers omschrijven ons als zeer capabel, prettige sparringpartner en waarderen onze klantvriendelijke aanpak. Binnen ons vakgebied is alleen het hoogste niveau goed genoeg, daarom blijven wij kritisch naar onszelf, ontwikkelen wij onze kennis continue en doen wij geen concessies aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onmogelijk komt niet in ons woordenboek voor, wij zoeken altijd naar de oplossing. 

De belangrijkste succesfactor is dat wij dagelijks met passie en liefde voor het vak ons werk doen, maar bovenal met heel veel plezier en humor.


Kernwaarden

 Wij hanteren een aantal kernwaarden die de basis vormen voor onze bedrijfsvoering. Het is de missie van LoBoCOM om betrouwbare, duurzame en flexibele oplossingen te leveren die voldoen aan de hoogste eisen omtrent veiligheid en beschikbaarheid.

Wij streven naar optimale klanttevredenheid

Je bent zo goed als je laatste project. Deze korte zin is voor ons uitgangspunt in alles wat we doen. Door onze opdrachtgevers centraal te stellen en niet alleen vanuit de techniek te redeneren zijn wij in staat oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de eisen, wensen en processen. Op deze wijze voldoen wij niet alleen aan de verwachting, maar streven wij erna deze te overtreffen.

Wij leveren betrouwbare kwaliteit

Wij weten als geen ander hoe belangrijk betrouwbare bedrijfskritische communicatie is voor onze opdrachtgevers, daarom stellen we alles in het werk om de hoogste beschikbaarheid te kunnen garanderen. Als system integrator leveren wij hoogwaardige producten die hun waarde in het veld hebben bewezen. Onze oplossingen zijn grotendeels gebaseerd op bestaande technieken die voorzien in de meest voorkomende behoeften. Daarnaast doen we wat we zeggen en zeggen wat we doen, zijn we proactief en betrouwbaar, afspraak is afspraak.

Wij zijn innovatief vanuit de klantwens

Dit betekend voor ons dat wij uitgebreid luisteren en doorvragen zodat alle wensen en eisen in kaart worden gebracht. Soms voldoet een standaard oplossing niet geheel aan de behoefte. In deze gevallen ontwikkelen we in eigen huis of in nauw overleg met onze leveranciers een maatwerk pakket. Uitgangspunt hierbij is dat de ontwikkeling uitgebreid wordt getest en beproeft alvorens deze wordt geïntegreerd. Bij alle ontwikkel stappen houden we nauw contact met onze opdrachtgevers.

Onze team leden

Ik ben software- en project engineer bij LoBoCOM. Vanaf het ontwerp tot de inbedrijfstellingen ben ik betrokken bij onze projecten.

Quote: als ik goed advies wil praat ik tegen de spiegel!

Wij zijn de Lo (Lourens) en de Bo (Bos) van LoBoCOM. Al meer dan 15 jaar werken wij met veel plezier en passie samen in ons prachtige vakgebied.

Quote: probeer fluitend naar en van je werk te gaan....

Ik ben de spil in het LoBoCOM web. Als coördinator houd ik overzicht op alle projecten en service klussen. Van de werkvoorbereiding tot oplevering houd ik grip op onze processen.

Quote: een dag niet gegeten is een dag niet geleefd!

Als werkvoorbereider assembleer en programmeer ik de communicatie- en videoapparatuur voor elk project. Daarnaast werk is als service engineer op klussen door heel Nederland.

Quote: Feijenoord kampioenen!!!

Met 20 jaar ervaring als technisch specialist in verschillende functies spreekt  de brug- en sluiswereld mij het meest aan. Als project engineer ben ik verantwoordelijk voor de installatie en inbedrijfstelling van communicatie en videoinstallaties in Nederland.

Quote: niet lullen maar poetsen....


Ik ben de baas bij LoBoCOM als enige vrouw. Ik verzorg de complete back-office van LoBoCOM van inkoop tot factuur. Ik werk met een groot deel van ons team al meer dan 15 jaar samen met heel veel plezier en lol. 

Quote: kan ik al factureren? 

Ik ben de meest ervaren LoBoCOM-er. Als project- en service specialist zorg ik dat onze systemen in super conditie worden gebracht en gehouden. Problemen zie ik als uitdaging en vind teamwerk heel belangrijk.

Quote: eeemm rustig aan.....

Ik vind alles mooi aan mijn vak als project- en service engineer. Met een klantvriendelijke instelling probeer ik oplossingsgericht altijd het het beste resultaat te behalen. Ik ben trots om onderdeel van dit team te zijn.

Quote: ik hoef niet te sporten, want ik word al moe van mijzelf...

Met mijn installatie achtergrond ga ik bij LoBoCOM de diepte in als audio- en videospecialist. Mijn roots liggen in West Nederland maar doe graag wat ontwikkelingswerk in Noord-Nederland. Alles rondom bruggen en sluizen vind ik reuze interessant en ga graag servicegericht te werk.

Quote: Zeg maar Henk hoor!

 

Door mijn jarenlange ervaring in de installatie branche heb ik  veel meegemaakt en beleefd in ons prachtige vakgebied. Ik ben rustig, service gericht en sta voor mijn kwaliteit. Bij LoBoCOM kan ik mijn leergierigheid uitdagen en voel mij al  uitstekend op mijn plek.

Quote: Groot geworden door klein te blijven :).

Als project manager heb ik menig binnen- en buitenlands project in goede banen geleid. Ik ben zeer breed geinteresseerd in techniek op gebied van soft- en hardware, elektro- en radiotechniek.

Ik kom het best tot mijn recht bij uitdagende complexe vraagstukken op gebied van maritieme projecten.

Quote: Take a parachute and jump!