Maritiem, Offshore en Windfarms

Betrouwbare en duidelijke communicatie is essentieel voor de veiligheid op zee. Of het nu gaat om marifoon, telefoon, portofoon, omroep of intercom alle interne en externe communicatie moet altijd en overal 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar zijn. LoBoCOM weet hoe belangrijk ongestoorde communicatie is en biedt oplossingen die geen concessies doen aan kwaliteit en beschikbaarheid en passen bij deze veeleisende omgevingen.

Communicatie 

Werken op zee stelt hoge eisen aan het personeel, het materieel, de veiligheid en beschikbaarheid ongeacht de condities of veeleisende omstandigheden. Daarom is het van essentieel belang dat kritische communicatie foutloos en zonder na te denken kan plaatsvinden. Met vier sterke producten voldoet LoBoCOM aan alle communicatie wensen. Zo begint Captains choice bij de basisbehoefte: één dekkend netwerk overal en altijd. Staat the MATRIX garant voor geïntegreerde communicatie ongeacht frequentie, locatie of device. Koppelt CREWtalk eenvoudig smartphones, tablets en radio’s in een groep om te communiceren en data, live video en locatiegegevens te delen. MULTItalk stelt de kraanmachnist in staat te communiceren met scheepvaart en havens, de crew radio’s en de omroepsystemen terwijl de handen aan de kraanbediening blijven. 


mtp8850Ecom smartphone         Ecom tablet

Video 

Visuele informatie is onmisbaar voor het signaleren en bewaken van processen, de veiligheid van personeel en kostbare lading. Onze geavanceerde CCTV systemen geven u alle beelden die nodig zijn om een veilige en efficiënte operatie te garanderen. LoBoCOM levert totaal oplossingen van videomanagement systeem tot camera’s, vanaf het (3D) ontwerp tot inbedrijfstelling, van de (geïntegreerde) logging tot monitoring op afstand, wij hebben de passende oplossing voor elke situatie die compromisloos moet kunnen functioneren in kritische omgevingen.Met drie specifiek voor de markt ontwikkelde oplossingen voldoet LoBoCOM aan elke vraag van haar opdrachtgevers.

Observer VMS levert ongeëvenaarde Video Management prestaties en ondersteund wereldwijd al vele jaren operators bij hun dagelijkse werkzaamheden. AI4you is hét hulpmiddel voor veilig werken in onveilige situaties waarbij camera's via artificial intelligence tools worden geleerd om situaties te herkenen en daar waar nodig te alarmeren. AI4you gaat veel verder dan de reguliere analytics software waardoor de betrouwbaarheid van alarmering enorm verbeterd. Met CRANEview krijgt de kraanmachnist perfect zicht op de lading én de situatie daaromheen. Zo kunnen gevaarlijke situaties worden voorkomen en kan er snel worden opgetreden bij ongewenste issues.

Bel onze adviseurs voor meer informatie op 085- 0471 579 

   AI4youATEX camera  Craneview