Industrie & Utiliteit 

Betrouwbare radiocommunicatie was en is in veel branches nog steeds van essentieel belang. In de huidige dynamische wereld waar innovaties elkaar snel opvolgen lijken de keuzemogelijkheden legio. Om de veiligheid, efficiëntie en continuïteit van uw bedrijfskritische processen te waarborgen is radiocommunicatie de juiste keus.

Naadloze aansluiting 

Door de juiste combinatie van spraak- en datacommunicatie, geschikt dekkingsgebied, applicaties en accessoires sluiten de radiocommunicatie oplossingen van LoBoCOM naadloos aan bij de diverse kritische processen van onze opdrachtgevers. Dat doen we met onze klantgerichte diensten en producten, maar bovenal door te luisteren naar onze opdrachtgevers om samen naar de geschikte oplossing te zoeken. U kunt uw zorg voor de communicatie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Of het nu gaat om de tijdelijke inzet van portofoons of om het inrichten van complexe systemen; wij zijn uw partner voor maatwerk.

Compleet 

LoBoCOM levert compleet ingerichte communicatie systemen, afgestemd op de specifieke eisen van bedrijven waarbij kritische communicatie onderdeel zijn van de dagelijkse processen. Met name in de sectoren zoals: (Petro) Chemische industrie, Off- en Onshore, Gezondheidszorg, Bouw & Infra en Beveiliging komen onze oplossingen goed tot hun recht.

Dekking

Een goede dekking is de basis voor elk ontwerp, want zonder signaal geen communicatie. Voor het verkrijgen van een optimaal signaal binnen het verzorgingsgebied maken de specialisten van LoBoCOM een gedegen antenneplan geschikt voor uw situatie. Voor het verkrijgen van dekking in lastig bereikbare locaties zoals: kelders, parkeergarages of andere locaties met veel beton en staal maken wij gebruik van steunzenders die het signaal versterken zodat de gewenste dekking beschikbaar is zelfs in deze lastige locaties.

Het hart van elk systeem

De centrale apparatuur is het hart van elk systeem. Moderne DMR of Tetra systemen sluiten aan op de wensen voor betrouwbare spraak en data overdracht en bieden de mogelijkheid om systemen te koppelen over IP waarmee single- en multi-site netwerken kunnen worden gebouwd. Door diverse softwareapplicaties wordt bijvoorbeeld dispatch functionaliteit gecreëerd die de veiligheid enorm verhogen, denk hierbij aan functies als: Mandown, Loneworker en geautomatiseerd alarmbeheer, logging, in- en outdoortracking en het ontvangen en zenden van berichten. Door middel van Telemetrie wordt het op afstand monitoren van machines of bediening van bijvoorbeeld toegangspoorten mogelijk.

Portofoons en mobilofoons

Portofoons en mobilofoons zijn bij uitstek geschikt voor deze vorm van radiocommunicatie vanwege hun specifieke eigenschappen toegespitst op de bedrijfskritische markt, maar ook is het mogelijk koppelingen met andere apparaten zoals tablets en smartphones te maken zodat één groot communicatienetwerk gecreëerd kan worden.

Accessoires 

Het gebruik van accessoires vereenvoudigt het gebruik van portofoons en mobilofoons en maakt het mogelijk onder bijzondere omstandigheden te communiceren. Zo zijn moderne headsets bijvoorbeeld uitgerust met Noise Canceling techniek zodat in zeer rumoerige omgevingen, zoals bijvoorbeeld machinekamers, de communicatie kraakhelder blijft en tegelijktijdig bescherming bieden. LoBoCOM heeft een uitgebreid assortiment aan speaker microfoons, headsets en oortjes, laders, accu’s, draagtassen, antennes, programmeerkabels en verlooppluggen.

In onze webshop kunt u rechtstreeks bestellen, echter voor een goed advies op maat adviseren wij om contact op te nemen via e-mail: info@lobocom.nl of bel met onze adviseurs op: 085-0471579.