De beveiligingsindustrie verandert door de komst van nieuwe technologieën, de invloed van ICT, beter onderlegde eindgebruikers en een toenemende concurrentie. Nu er meer gebruik wordt gemaakt van megapixelcamera's met een hoge resolutie, wordt het inzetten van intelligente videobeheersoftware om het bandbreedteverbruik te optimaliseren steeds belangrijker.

Van advies tot oplevering en onderhoud

Ieder project is uniek door zijn specifieke eigenschappen. Door goed door te vragen en te luisteren, ontwerpen onze technici op basis van de eisen en randvoorwaarden van het project in plaats van te ontwerpen vanuit de techniek. LoBoCOM overziet alle fases en ondersteunt haar opdrachtgevers bij het gehele traject van advies tot oplevering en aanvullend het onderhoud aan de systemen. Wij werken uitsluitend met componenten met een hoge beschikbaarheid en een lange levensduur.

 

Geïntegreerde oplossingen

 

Gecertificeerd Genetec dealer

LoBoCOM is gecertificeerd Genetec dealer. Genetec’s Security Center combineert drie belangrijke beveiligingstoepassingen: Omnicast (videobewaking), Synergis (toegangscontrole) en Autovu (nummerplaatherkenning), in één enkele, intuïtieve oplossing. Het platform verbindt IP-bewakingssystemen binnen één interface, waardoor  beveiligingsactiviteiten aanzienlijk worden vereenvoudigd. Omnicast is een bijzonder flexibel platform en toonaangevend videobewakingssysteem die naadloos aansluit op de beveiligingsbehoefte van vandaag de dag.

Video Management Systeem: Omnicast

Omnicast is hét Video Management Systeem die al jaren de standaard voor videobewakingssystemen verbetert. Het IP-videobeheersysteem stelt organisaties van elke grootte in staat om een bewakingssysteem te installeren die naadloos aansluit bij de beveiligingsbehoeften. Het systeem is uitstekend schaalbaar, waardoor het eenvoudig is aan te passen aan veranderende eisen en/of omstandigheden van de beveiligingsafdeling. Daarnaast biedt Omnicast geavanceerde ondersteuning voor een breed scala aan toonaangevende camera's, encoders en apparatuur voor camerabewaking. Dankzij meervoudige mechanismen voor failover, redundantie en onderhoud zijn cruciale beveiligings- en bewakingsactiviteiten in vertrouwde handen met Omnicast.

 

Assortiment

Ons assortiment

LoBoCOM is totaalleverancier op gebied van Observatie & Beveiliging. Wij leveren naast de Genetec oplossingen een brede range aan:

• objectieven
• behuizingen en statieven
• servers
• recorders en opslagapparatuur
• netwerkapparatuur
• bediening en monitoren
• (kantel) masten, etc.

 

Wij zijn dealer van o.a:

                                 

In onze webshop kunt u rechtstreeks bestellen, echter voor een goed advies op maat adviseren wij om contact met ons op te nemen via e-mail: info@lobocom.nl

of bel met onze adviseurs op: 085-0471579.